Een nieuwe look voor parkeergarage De Hovel

Foto: Gemeente Goirle

De parkeergarage van winkelcentrum De Hovel is opgeknapt met unieke muurprints van Goirle en Riel. Dit initiatief kwam van inwoner Indhy van de Put (23 jaar). Hij zag de kale, grijze betonnen muren van de parkeergarage en dacht: dit kan kleurrijker. Hij had daar een passende oplossing voor en benaderde de gemeente.

Muurprint

Indhy heeft een startende onderneming in muurprinten (ICE wallprinting). Voor het ontwerp in de parkeergarage benaderde Indhy zijn samenwerkingspartner Sjak de Volder (I Love My City). Hij ontwierp een panorama met herkenbare plekken in Goirle en Riel. Dit ontwerp werd door Indhy op de muur bij de ingang van de parkeergarage geprint. De ruimte bij de roltrappen is ook opgeleukt met een print van het winkelcentrum.

Winkelgebied ook opgefrist

De nieuwe muurprint in de parkeergarage was de laatste stap van de recente opfrisbeurt van winkelgebied De Hovel. In het centrum zijn eerder dit jaar kauwgoms, graffiti en stickers weggehaald. Tot slot zijn ook de stenen schoon gespoten.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de muurprints in de parkeergarage? Neem dan contact op met Richard Dreijer, opzichter/directievoerder gemeentelijke gebouwen bij de gemeente Goirle. U bereikt hem via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen